Formacions Internacionals

Projectes actuals

Què son? Les formacions europees permeten adquirir coneixements sobre algun tema d’interès social, mitjançant dinàmiques d’educació no formal (debats, tallers, role plays…). Les formacions duen a terme per a formadors professionals i estan destinades a persones que treballin o estudiïn en l’àmbit social, o bé que tinguin un interès justificat per a la temàtica concreta.

Temàtiques. Hi ha moltes temàtiques diferents, sempre amb un rerefons social, i pensades per a que els participants puguin implementar els coneixements a la seva feina o en el seu dia a dia. 

Quant costa? Les formacions estan subvencionades per la UE, que decideix apostar pels joves, amb el seu programa Erasmus+. De manera que tens tots els costos coberts:
– Viatge anada i tornada
– Allotjament
– Menjar
– Activitats formatives

On? Les formacions poden ser en qualsevol país d’Europa i els participants vénen també de diferents països. També acollim formacions aquí a Catalunya, on s’hi pot participar igualment.

Si t’interessa fer alguna altra formació, pots mirar en aquest web https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/, buscar una formació que t’agradi i nosaltres estarem encantats de ser la teva associació d’enviament, és a dir, t’ajudarem a fer els tràmits i farem la teva participació legalment possible.

10203240194986066

Anuncis